top of page
IMG_0444.jpeg

Karpetten in de bibliotheek van Velbert - Duitsland

Het team van TDL Karpetten heeft onlangs een mooi project afgerond in de stadsbibliotheek van Velbert. Het speciale print tapijt is verzorgd door Prints van Oranje. Vervolgens heeft het team van TDL Karpetten in het atelier de karpetten uitgesneden en voorzien van een mooie blind gebandeerde afwerking.

In eigen beheer heeft TDL Karpetten het transport verzorgd en alle karpetten op locatie geplaatst. De hele grote karpetten hebben we op locatie aan elkaar gelast en daar waar nodig, keurig pas gesneden tegen wanden of tussen zitbanken. Uiteraard zijn alle producten netjes opgeleverd en de verpakkingsmaterialen en tapijtkokers weer afgevoerd.

U ziet; TDL Karpetten biedt het totaalplaatje. Al onze expertise komt bij elkaar tijdens het maken en leggen van karpetten op locatie. Onze specialisten zorgen voor de juiste afmeting van uw karpet en garanderen een vlotte en vakkundige afwerking. 

Wilt u meer weten over het maken en leggen van karpet op locatie? Doe uw voordeel met onze ervaring en expertise op het gebied van maatwerk karpetten en neem contact met ons op. 

Uw karpet perfect aan laten sluiten op uw interieur
bottom of page