top of page
Paleis het Loo

Karpetten op locatie bij Paleis Het Loo

Het team van TDL Karpetten kan op elke locatie in Nederland uw karpetten compleet verzorgen. Wij maken de karpetten in ons atelier op maat en voorzien deze van een randafwerking naar keuze. Indien gewenst kunnen de karpetten ook op locatie gelegd worden.

De voordelen: 

  • Grotere karpetten: door hun omvang en gewicht zijn grotere karpetten lastig te leggen. De experts van TDL Karpetten draaien hun hand er niet voor om en zorgen er voor dat ook de grotere karpetten zorgvuldig in de ruimte worden geplaatst. 

  • Maatwerk: het karpet wordt vakkundig op maat gemaakt. We kunnen alles op locatie aan elkaar lassen en bepaalde obstakels ter plaatse uitsnijden. 

  • Transport: u hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen het transport!

 

U ziet; we bieden het totaalplaatje. Al onze expertise komt bij elkaar tijdens het maken en leggen van karpetten op locatie. Onze specialisten zorgen voor de juiste afmeting van uw karpet en garanderen een vlotte en vakkundige afwerking. 

 

 Wilt u meer weten over het maken en leggen van karpet op locatie? Doe uw voordeel met onze ervaring en expertise op het gebied van maatwerk karpetten en neem contact met ons op. 

Uw karpet perfect aan laten sluiten op uw interieur
bottom of page