top of page
Foto 1 Bastiaansen.png
Foto 2 Bastiaansen.png
Foto 3 Bastiaansen.png

Karpetten op locatie bij Bastiaansen Wonen en Modestad

Onlangs heeft TDL Karpetten in samenwerking met Bastiaansen Wonen een aantal enorme karpetten gerealiseerd voor de nieuwe winkels van Bastiaansen Modestad. Deze twee winkels liggen tegen over elkaar en beschikken in totaal over 4000 m2 modebeleving!

Uiteraard moesten de karpetten in verhouding staan met de grootte van de nieuwe winkels. Zo zijn er meerdere karpetten met een diameter van 8, 9 en 10 meter geproduceerd in ons atelier. De karpetten zijn in onze productie op maat in cirkelvorm gesneden. Voor de randafwerking is er gekozen voor blind banderen in bijpassende kleur, en alle karpetten zijn voorzien van 1,5 mm luchtdoorlatend antislip ondertapijt. De verschillende delen zijn door de stoffeerders van TDL Karpetten op locatie geplaatst, en aan elkaar gelast.

 

Iedere afdeling van de winkels heeft een eigen stijl en identiteit gekregen. Het interieur sluit, mede door de omvangrijke karpetten, aan bij de sfeer en het merkaanbod.

 

We kunnen dan ook wel zeggen dat dit weer een toffe uitdaging was van flink formaat!

Het team van TDL Karpetten kan op elke locatie in Nederland uw karpetten compleet verzorgen. Wij maken de karpetten in ons atelier op maat en voorzien deze van een randafwerking naar keuze. Indien gewenst kunnen de karpetten ook op locatie gelegd worden.

De voordelen: 

  • Grotere karpetten: door hun omvang en gewicht zijn grotere karpetten lastig te leggen. De experts van TDL Karpetten draaien hun hand er niet voor om en zorgen er voor dat ook de grotere karpetten zorgvuldig in de ruimte worden geplaatst. 

  • Maatwerk: het karpet wordt vakkundig op maat gemaakt. We kunnen alles op locatie aan elkaar lassen en bepaalde obstakels ter plaatse uitsnijden. 

  • Transport: u hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen het transport!

 

U ziet; we bieden het totaalplaatje. Al onze expertise komt bij elkaar tijdens het maken en leggen van karpetten op locatie. Onze specialisten zorgen voor de juiste afmeting van uw karpet en garanderen een vlotte en vakkundige afwerking. 

 

 Wilt u meer weten over het maken en leggen van karpet op locatie? Doe uw voordeel met onze ervaring en expertise op het gebied van maatwerk karpetten en neem contact met ons op. 

Uw karpet perfect aan laten sluiten op uw interieur
bottom of page